Koloidno srebro in vnetje mehurja

Zgodba s koloidnim srebrom je starejša od večine izmed nas in vse manj je tistih, ki me danes ob tej besedni zvezi le čudno pogledajo, kaj se grem. Še nekaj let nazaj, pa je bila situacija precej drugačna. 

Ko sem sama prvič slišala za koloidno srebro, iz sebe nisem uspela iztisniti več kot le prisiljen nasmešek, v mislih je bilo pa nekako tako: "Pa kaj hudiča, so si alternativni vrači izmislili tokrat." Res so mi blizu nekatere alternativne metode, ki pomagajo pri zdravljenju in izboljšanju počutja; na primer reiki, prana, homepatija, fitorerapija, pa še kaj bi se našlo, ampak zdelo se mi je, da kar je  preveč je pa preveč.




Kasneje sem se nekoliko bolj poglobila v vso zadevo in postala zagovornica, ne samo koloidnega srebra, spoznala sem še druge kovine, ki so kot koloidi koristne za telo; na primer zlato ali titan, ali minerale kot so baker, magnezij in cink.


Koloidno srebro in vnetje mehurja
Če se vrnem k srebru, seznam težav in bolezni, kjer si lahko pomagaš s koloidnim srebrom je dolg, na njem pa lahko najdeš tudi vnetje mehurja. Ženske se z vnetjem mehurja srečujemo pogosteje kot moški, saj je ženska sečnica krajša in bakterije se izredno hitro znajdejo v mehurju.

Če si med "srečnicami", da se jim vnetje mehurja pojavlja bolj pogosto, verjetno hitro prepoznaš opozorili alarm. Ko se je meni to zgodilo prvič, mi ni bilo popolnoma nič jasno, ker pa stric Google vse ve, sem se hitro dokopala, do možnega odgovora. Bil je tudi že večer, zato si z zdravnico nisem mogla kaj dosti pomagati in padla je ideja: Pa dajmo poskusit s požirkom koloidnega srebra. Naslednji dan je ultrazvok potrdil vnetje mehurja, ampak bakterij v urinu pa ni bilo več, ostalo mi je le še to, da saniram posledice in od tu je šlo vse izredno hitro.

Kdaj pomaga koloidno srebro?
Tu si lahko ogledaš delni seznam bolezni in stanj, kjer si lahko pomagaš s koloidnim srebrom: akne, AIDS, alergije, vnetje slepiča, artritis (vnetje sklepov) in atletska noga, vnetje mehurja, krvni paraziti, zastrupitev krvi, ognojki, črna kuga in opekline, rakaste bolezni, kandida, pasji parvovirus, ozebline, kolera, kolitis (katar širokega črevesa), konjunktivitis (vnetje očesne veznice) in cistitis (vnetje mehurja); seboroični dermatitis (prhljaj), diabetes in griža, ekcem in encefalitis (vnetje možganske opne); fibrozitis (mišični ali zunajsklepni revmatizem); gastritis (želodčni katar) in kapavica;,senena mrzlica in herpes; izpuščaj in slaba prebava; keratitis (vnetje roženice), gobavost, levkemija, lupus, limfangitis (vnetje limfnih žil) in lajmska bolezen (borelioza), malarija in meningitis.

Poleg tega pa še: nevrastenija (živčna slabost); infekcije, ki jih povzročajo paraziti, vnetje pleure (pljučne mrene), pljučnica, vnetje prostate, pruritus ani (srbenje v okolici anusa), psoriaza in gnojno očesno vnetje; revmatizem, rinitis (vnetje nosne sluznice) in lišaj, škrlatinka, septična stanja (oči, ušes, ust in grla), seboreja, septikemija, herpes zoster in infekcije, ki jih povzročajo stafilokoki in streptokoki, trebušna gripa in sifilis: ustni oprh (glivično vnetje), vnetje ščitnice, tonzilitis, toksemija, trahom, »vlažno« stopalo in tuberkuloza; razjede želodca; virusi (vseh oblik); bradavice in oslovski kašelj ter glivična vnetja (pri ženskah).


Več o delovanju in zgodovini pa na blogu: koloidno srebro

Komentarji